Ванілін десертний 100г
Ванілін для холодного використання та для виробів з температурою випікання 100-180 С.
Креми для тортів, пудинги, цукеркові маси і начинки, праліне, льодяники, пастила, лукум, морозиво, шоколадні вироби. Меренги, безе,фігурні вироби із заварного тіста, масляне бісквітне тісто, кекси.
Дозування на 1 кг продукції:
– мучні та кондитерські: 0,8-2,5г,
– креми для тортів, пудинги: 0,7-1,5г,
– конфетні маси,карамель,праліне,помадки,льодяники, жувальна гумка: 1-1,5г.
– шоколад, шоколадна глазур, шоколадні вироби: 1,0-1,5г.
– зефир, пастила, лукум: 0,7-1,5г
– кисломолочні продукти: 0,7-1,5г.
Країна походження сировини: Норвегія