Ванілін універсальний 100г
Ванілін для виробів з температурою випікання 200-230 0 С.
Борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби. Горіхове тісто, фігурні вироби із заварного тіста, масляне бісквітне тісто, кекси, пряникове тісто, локшине тісто (штруделі, пироги, печиво), солодке тісто на соді та сметані (печиво, коржики, ватрушки,сочини, пироги, рулети).
Дозування на 1кг продукції:
– мучні та кондитерські: 0,8-1,5г,
– креми для тортів, пудинги: 0,5-1,0г,
– конфетні маси,карамель,праліне,помадки,льодяники, жувальна гумка: 0,8-1,5г,
– шоколад, шоколадна глазур, шоколадні вироби, 0,1-1,0г,
– зефір, пастила, лукум: 0,5-1,2г,
– кисломолочні продукти: 0,5-1,0г.
Термін придатності 1 рік
Країна походження сировини – Норвегія.